Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@10:20:11 GMT

ادارات اراک و شازند تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۸۴۷۰

آفتاب‌‌نیوز :

" سید علی آقازاده " عصر شنبه در نشست کار گروه اضطرار کاهش آلودگی هوای اراک افزود: کوره های آجرپزی، کارخانجات آسفالت و شن و ماسه تا پایان هفته جاری تعطیل و همچنین تردد خودروهای سنگین به سمت مبادی ورودی شهر اراک ممنوع است.

وی بیان داشت: پایان آذرماه موج سرمای شدید وارد کشور و استان مرکزی وارد شد که این امر افزایش مصرف گاز خانگی را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت با اشاره به استفاده نیروگاه از سوخت مازوت نیز گفت: تعطیلی نیروگاه شازند خسارات زیادی به برق کشور، مصرف برق خانگی و صنایع استان وارد می کند، بنابراین فعالیت دو واحد از چهار مدار نیروگاه متوقف و سهمیه مشخص برای استفاده از سوخت مازوت تعیین شد.

آقازاده تاکید کرد: با توجه به این‌که وضعیت آلایندگی استان از کلانشهرهای دیگر کمتر بود اما استان مرکزی اولین استانی بود که هفته گذشته یک روز را تعطیل اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی هواشناسی، از سه شنبه هفته جاری شرایط آب و هوایی اراک مساعدتر می شود، گفت: تا پایان هفته جاری باید شرایط را مدیریت کرد تا تعطیلی بیش از یک روز نداشته باشیم.

استاندار مرکزی بیان داشت: میزان مصرف سوخت مازوت نیروگاه را برای هفته آتی کاهش می‌دهیم و شرکت گاز هم باید متعهد شود گاز بیشتری به نیروگاه تزریق کند تا با حداقل مصرف سوخت مازوت و حداکثر گاز از این شرایط اضطراری خارج شویم.

آقازاده، دی ماه سال جاری را بدترین ماه طی سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: کاهش نزولات جوی و سکون نسبی هوا سبب شد که امسال با افزایش روزهای آلاینده در شهر اراک مواجه شویم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز در این نشست با بیان اینکه میزان گاز مصرفی استان ۲۰ میلیون متر مکعب در روز است، گفت: ۷۰ درصد گاز مصرفی خانگی و ۳۰ درصد مربوط به صنایع و نیروگاه است است که می طلبد با یک اقدام عملیاتی حداقل ۱۰درصد مصرف گاز خانگی را کاهش دهیم تا شاهد قطع گاز نباشیم.

" بهروز اکرمی " با تاکید بر اینکه باید به مسائل به صورت کلی مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: برای کاهش برق خانگی و صنایع نیز باید تدابیر ویژه ای اندیشیده شود تا در فصل زمستان مردم با مشکل مواجه نشوند.

وی بهره گیری از سوخت مازوت را یکی از دلایل آلودگی هوا دانست و گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تردد خودروها از ساعت ۲۱تا ۴صبح ممنوع است که باید پلیس راهنمایی و رانندگی با جدیت ورود کند و برای رانندگان متخلف پیامک جریمه ارسال کنند .

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تاکید کرد: تعطیلی نیروگاه شازند خسارات زیادی به همراه دارد بنابراین باید با ارائه یک تصمیم منطقی و کارشناسی تلاش شود این واحد تولیدی با افزایش گاز مصرفی و کاهش میزان سوخت مازوت به فعالیت خود ادامه دهد.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۳۷ روز کامل برای گروه‌های حساس، یک روز کامل برای همه گروه‌ها و ۲۴ روز نیز به صورت لحظه‌ای ناسالم بوده است.

کیفیت هوا در یک تقسیم بندی مرتبط با سلامت انسان به ۶ دسته شامل خوب بین ۰ تا ۵۰، متوسط بین ۵۱ تا ۱۰۰، ناسالم برای گروه‌های حساس بین ۱۰۱ تا ۱۵۰، ناسالم بین ۱۵۱ تا ۲۰۰، بسیار ناسالم بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ و خطرناک از ۳۰۰ بالاتر تقسیم می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اراک شازند آلودگی هوا مازوت سوخت مازوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است

به گزارش «تابناک» به نقل از وابط عمومی بانک ملی ایران؛ محمد رضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به نقش و جایگاه بورس و بازار سرمایه در تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید با مشارکت مردم» به خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری در انتخاب شعار امسال علاوه بر اهمیت جهش تولید، به مشارکت مردم نیز اشاره داشتند و آنچه که در مشارکت مردم می تواند رقم بخورد بخش اعظمی از آن بازار سرمایه کشور است کما‌اینکه سهام عدالت را از طریق بازار سرمایه کشور با رویکرد مشارکت عمومی تبدیل کردیم.

پور ابراهیمی اذعان کرد: شاید تنها کشوری در منطقه هستیم که این تعداد از توده های مردم در بازار سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارند.

وی با بیان نگرانی‌های مردم بابت سرانجام دارایی های دولت گفت: بعضاً اصطلاحاتی شنیده می‌شود که دارایی‌های دولت را به تاراج برده‌اند و بخش خصوصی آنها را ارزان خریده است؛ اینها دغدغه‌های مردم هست و اگر ما می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم به دلیل شرایطی که در کشور وجود دارد باید این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم ادامه داد: وقتی ما توده‌های مردم را در قالب شرکت سهامی عام یا تعاونی‌های سهامی که می‌توانند در بازار سرمایه پذیرفته شوند شریک می‌کنیم، این دغدغه به تاراج بردن به مراتب کمتر می شود چرا که خیر آن به توده‌ها می‌رسد و هر میزان سهمی که به آنها اختصاص داده شود شفاف و مردمی است و کسی نمی‌تواند مدعی شود که آن را به یک شخص داده‌اید.

نماینده مردم کرمان و راور با بیان اینکه ظرفیت بازار سرمایه اساساً در جهت تجهیز منابع از طریق ورود افراد به صورت سرمایه گذاری خرد است؛ تصریح کرد: هنر این است که این اقدامات منجر به تغییر بزرگ اقتصادی شود. 

وی ماهیت بازار سرمایه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تمام این مسائل ابتدا لازم و ضروری است که ما ذائقه مردم را که در بازار سرمایه مدتهاست تلخ شده، شیرین کنیم. اگر ذائقه شیرین شود مردم به سمت بازار سرمایه خواهند آمد. این بازار از سال 84 دارای قوانینی بوده که در سال‌های بعدی نیز مورد تایید بوده است اما به دلیل عملکردی که خوب نبوده اکنون ما شاهد یک نگاه منفی هستیم که با اقدامات به موقع و موثر دولت می‌توانیم این نگاه را تغییر داده و شاهد افزایش مشارکت مردم از طریق ظرفیت‌های بازار سرمایه باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به واگذاری بیش از 50 درصد سهم پتروشیمی شازند از سوی بانک ملی ایران به شرکت شتران که 70 درصد آن مردمی است و حدود 47 میلیون ایرانی در آن سهم دارند، در راستای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری‌ گفت: این اقدام بانک ملی ایران بسیار ارزشمند است و هر کاری که بتواند تصدی‌گری دولت به طور مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد را کاهش داده و سهم بخش خصوصیِ واقعی و مردم را افزایش دهد قابل تقدیر است.

 پور ابراهیمی تاکید کرد: در واگذاری‌ها باید دقت کنیم، گاهی این اتفاق رقم می خورد اما باز به شرکتی انتقال پیدا می‌کند که دولت در پشت آن دست داشته و با کمترین سهم بیشترین اعمال قدرت را می‌کند، مانند فرآیندی که در خودرو سازی شاهد آن هستیم. واگذاری‌ها باید به این شرط باشد که شرکت‌ها واقعا خصوصی باشند و یا مردم درآن سهم زیادی را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • کلنگ‌زنی پالایشگاه نفت خام کهگیلویه
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان